lost world

hello dan assalamualaikum,
semalam aku pergi lost world of tambun & hotspring with family makteh aku. diaorang balik sini dan ajak aku ikut sekali. so aku pun follow la sebab orang nak belanja kan kann. ini kali ke 987654321 aku pergi sana. serius dah bosan tengok uncle dengan abang yg jaga kat situ. hahahahahahahaha lol -.- kitaorang pergi dari pukol 2 sampai 8.30.. perghhhh hitam gua beb

kami dah ready nak mandi yeayyyy!! :d

nenek, bibik and me

me, adam dan pakteh

aress manje bersama burungnye. sekali dia berak atas pale. padan muka wa cakap! hahaha

meh makan mehh xD

adam with tasha temok.

hello itik yg comel n___n


pewittt >.<

berani jugak budak ni.

alololo so comel.

tasha temok with me.

danish, tasha, me. kami atas gajah *lambai tangan*


kenapa aku pakai pink sangat ni? adoii..


#teamtungguairjatuh 

makteh with pakteh.


notis: okbye, have a nice day uolsss :)

Thank you for reading :)