youtube cover.


hello and assalamualaikum,
"youtube cover" i'm not to do cover song ke apa, not. just nak promote. aku terpikat dengan this cover song, actually terpikat dgn orang yang nyanyi tuh... ehh no... emmm ye kot... eh tak lah... eh ye! no! yes! em no! yes kbye. jk haha stupid. forget it.




dah tengok? so? respond? ohmyyyyyyyyy *melt* okay seriously i'm so touching yehh. bye.

__________________________________________________________________________________


" get your life friend, kalau takde apa-apa hubungan just ignore him, bila kau gaduh dengan someone kau cari aku. nasihat aku, jangan menyebok boleh tak? repeat dont suck my mind please. oh aku bukan kuli batak machai segala hal engkau yang tak berapa penting tuh. so please. jangan buat aku rimas. aku bukan sellfish or what cuma rimas. btw, aku tak suka orang paksa aku * take a note * "

notis: hoi mamat asal tak reply text sayaaaaaaaaa? nak kena sekeh ke terajang? @.@

mood: kelautttttttttttt -.-



Thank you for reading :)

3 comments:

sheena said...

Thanks for honestly relating your experiences and opinions and good luck to you.
N BMW 325 AC Compressor

fieqah razak said...

welcomeee ;)

Boni JLL3 said...

siapa yang menyanyi tu?boty